Friday, May 13, 2016

Glafuri din aluminiuIn ziua de azi clientii au la indemana tot felul de materiale din care se confectioneaza glafurile, cele mai populare fiind PVC-ul, aluminiul, granitul sau marmura, fiecare dintre acestea avand propriile avantaje si dezavantaje, fiind alese in functie de necesitati.

Acestea sunt foarte des intalnite intrucat sunt foarte rezistente, preturile sunt accesibile, iar mentenanta este usor de efectuat. In plus, aluminiul este ideal pentru bucatarii deoarece nu absoarbe apa, iar fata de lemn, acest material nu poate fi afectat de termite sau alte insecte. Lungimea si latimea difera de la un proiect la altul, iar lungimea maxima a unui glaf fiind de 6 metri, existand insa posibilitatea legarii mai multora intre ele pentru a obtine o suprafata mai mare.

Culori
Glafurile din aluminiu pot capata orice nuanta doreste clientul, fiind vopsite in alb, maro, negru sau culori ce imita aspectul lemnului: mahon, nuc sau diferite tipuri de stejar, iar cei mai pretentiosi pot opta pentru o culoare efectuata la comanda. 

Proprietati
Glafurile pot fi atat pentru interior, cat si pentru exterior, cele din urma avand o forma speciala ce are rolul de protejare a ferestrei si a peretului impotriva conditiilor meteo nefavorabile precum ploi sau ninsori. Aceste sunt construite astfel incat sa poata prelua orice cantitate de apa scursa in timpul ploii, si nu permite infiltrarea acesteia, ci eliminarea ei in afara cladirii. In locul glafurilor, multi proprietari de case aleg sa instaleze cateva placi de gresie, insa acestea nu sunt la fel de eficiente si chiar favorizeaza stocarea apei. 

Datorita materialelor de cea mai inalta calitate din care sunt confectionate, glafurile din aluminiu sunt foarte rezistente, nu se deterioreaza o data cu trecerea timpului, iar durata de viata este de multi ani, fara a fi influentata de modul de utilizare, intrucat clientii nu au cum sa aduca prejudicii sistemului.

No comments:

Post a Comment