Thursday, December 31, 2015

Legalitatea in cazul saloanelor de masaj din Bucuresti

Pentru mine este un mister faptul ca Bucurestiul este plin de astfel de locuri - ma refer bineinteles la saloanele de massaj erotic, carepar sa fie atat in centrul vechi, cat si in anumite cartiere (mai gogate) din Bucuresti, ceea ce este nteresant daca sta sa ne gandim ca din punct de vedere statistic, aceste cartiere se bazeaza mai mult pe vizitatori.

Astfel, am hotarat sa abrdez subiectul legalitatii acestor saloane de masaj erotic si am discutat cu o receptionista ce lucreaza intr-un astfel de loc.

Din cate am inteles, in urma unei discutii foarte lungi, in cazul saloanelor de masaj erotic nu au loc niciun fel de contacte sexuale (fie ele protejate sau neprotejate) intre maseoza/maseor si clientul ce se afla pe masa de masaj.

Evident, in opinia mea totul se afla undeva la limita legalitatii, deoarece un contact intim nu trebuie sapresupuna intotdeauna un contact al organelor sexuale, insa limita este foarte greu de distins in treun contactsexual si pur si simplu un masaj erotic.

Acum... pornind de la faptul ca nu se consuma niciun fel de act sexual in cazul unui masaj erotic, putem presupune fara probleme ca este vorba de unsimplu serviciu de massaj, pe carelegea din Romania ar trebui sa il abordeze si sa il impoziteze ca atare, astfel incat sa existe un cadru legal foarte clar pentru tot ceea ce inseamna serviciile de masaj erotic in Bucuresti si in general in tara.

Altfel, in ciuda faptului ca toate legile sunt respectate, de fapt pot concluziona ca nimeni nu stie exact ce se intampla in spatele perdelelor.

No comments:

Post a Comment