Monday, May 16, 2016

De ce sa optez pentru regim hotelier Timisoara?



De ce sa optez pentru regimhotelier Timisoara?

Pe langa avantajul evident al pretului, inchirierea unui apartament in regim hotelier presupune si varietate. Fiecare apartament presupune un decor diferit, o vedere diferita, alte conditii sau decoratiuni. Poti sa iti alegi apartamentul in functie de necesitati, preferinte si buget, fie optezi pentru spatiu mare sau mic, fie in apropiere de centru sau de oricare alta institutie ori atractie turistica a Timisoarei.

Confortul unei locuinte
Apartamentele in regim hotelier ofera tot confortul pe care il gasim si acasa sau poate chiar conditii mai bune. Beneficiezi de spatiu sa te relaxezi, living-uri spatioase si confortabile, mai multe dormitoare, astfel ca ai parte de toate conditiile sa te simti ca acasa, dar la mare distanta de casa. Asadar, cine nu isi doreste sa plateasca acelasi pret sau chiar mai mic decat la hotel pentru conditii cel putin la fel de bune, insa sa aiba la dispozitie o suprafata de doua sau trei ori mai mare?

Intimitate
In cazul unui apartament sau garsoniere inchiriate in regim hotelier, oaspetii beneficiaza de balcoane proprii si intrari private, motiv pentru care nu trebuie sa mai treci prin holurile lungi ale hotelurilor pana sa ajungi la camera ta. In plus, apartamentele moderne dispun de piscine la etajul superior si cele mai bune conditii, totul la preturi mult mai accesibile.

Oriunde

Un alt mare avantaj al regimului hotelier Timisoara si nu numai, este ca apartamentele pot fi regasite in orice zona a orasului. Daca iti doresti sa te simti in siguranta, poti evita cartierele marginase, in timp ce anumite apartamente pot fi situate chiar in comunitati inchise si monitorizate permanent. De asemenea, toate apartamentele dispun de internet wireless, televizor led sau chiar laptopuri, astfel ca oaspetii sa beneficieze de cel putin aceleasi conditii pe care le au si acasa, daca nu chiar mai bune.

No comments:

Post a Comment