Saturday, July 23, 2016

Ce este un smartwatch si care sunt functiile acestui gadget

Daca ai un telefon cu Android si iti doresti sa scapi de grija lui sau sa te folosesti de functiile acestuia chiar si atunci cand ai mainile ocupate, trebuie sa iti achizitionezi un smartwatch cu Android. Per total smartwatch-ul este un ceas care poate prelua functiile unui telefon sau pe cele ale unui calculator cu ajutorul ecranului touchscreen si a sistemului de operare incorporat. Deoarece il purtam la mana, este foarte usor si rapid de utilizat in activitatile noastre de zi cu zi.
Ce este un smartwatch?
Precum telefonul mobil, ceasul trebuie incarcat zilnic sau o data la cateva zile in functie de capacitatile sale. Daca la inceput se foloseau bratarile de fitness, acum un astfel de ceas le poate inlocui cu usurinta, indeplinind functii mult mai complexe. In magazine gasim o multime de modele, in diverse culori, forme, marimi si din diverse materiale, precum ceasurile obisnuite. Diferenta este aceea ca in locul cadranului obisnuit este montat un ecran LCD, cu touchscreen.
Desi in principiu se doreste ca smartwatch-ul sa fie cat mai asemanator cu un ceas traditional, exista insa si modele cu un design mai modern care includ camere foto, microfon, termometru, GPS etc. Un plus fata de bratarile inteligente este acela ca notificarile pot fi vazute si citite, nefiind necesara utilizarea telefonului.
Functii variate
In ceea ce priveste functiile unui astfel de dispozitiv, acestea sunt multiple si variaza in fuctie de pret sau model. Smartwatch-urile cu Android pot fi folosite si fara conexiunea directa la telefon, insa nu vor mai indeplini aceleasi functii. Ceasurile inteligente sunt dotate in mare parte cu o baterie mai rezistenta decat cea a telefoanelor mobile. Deoarece utilizeaza sistemul Android, pot fi instalate o multime de aplicatii in functie de capacitatea ceasului, iar in cazul smartwatch-urilor cu SIM, nu mai este necesara existenta unui smartphone.

No comments:

Post a Comment