Thursday, October 26, 2017

Cele mai cunoscute atractii din Toronto


Toronto este cel mai populat oras al Canadei si totodata unul dintre cele mai mari orase din America de Nord, fiind impartit in diferite cartiere separate dedicate mai multor culturi, precum cea chineza, indiana, italiana si nu numai. Cu alte cuvinte, acesta este un oras foarte divers din punct de vedere cultural, iar printre atractiile principale se numara turnul CN, Casa Loma, cea mai mare gradina zoologica din lume si multe altele. Muzee faimoase, galerii de arta sau teatre pot fi vizitate oricand, iar Toronto este gazda unora dintre cele mai importante evenimente culturale la nivel mondial.

Parcul High
Acesta este dedicat tuturor celor care isi doresc sa isi petreaca timpul liber in aer liber, fiind cel mai mare din oras. Parcul High gazduieste locuri de joaca pentru copii, o gradina zoologica, dar si diferite terenuri de sport, de baschet, fotbal, baseball sau tenis, insa si piscine sau lacuri.

Casa Lomo
Cine alege bilete avion Toronto nu are cum sa rateze una dintre cele mai faimoase atractii ale orasului, Casa Loma. Acest castel imens a fost construit pe un deal la inceputul secolului trecut, fiind visul unui antreprenor local care si-a dorit dintotdeauna sa locuiasca intr-un adevarat castel. De asemenea, Casa Loma a fost la momentul construirii sale una dintre cele mai mari resedinte din oras, avand 98 de incaperi, alaturi de gradini bine intretinute, o biblioteca, pasaje secrete si trei lifutri, 300 de oameni lucrand la ridicarea complexului.

Insulele Toronto

Aceste insule reprezinta un alt loc ideal pentru recreere si reprezinta singurele insule din aceasta parte a imensului lac Ontario. Pentru ca este permis accesul unui numar infim de masini, aceasta este una dintre cele mai mari zone urbane dedicate pietonilor din America de Nord, iar vizitatorii pot participa la diferite festivaluri muzicale, pot vizita un parc de distractii, fie practica diferite sporturi.

No comments:

Post a Comment