Friday, June 9, 2017

Rochii marimi mari - descopera colectia plus size

Indiferent de varsta, forma corpului sau greutate, orice femeie isi doreste sa arate bine in ceea ce poarta, iar pentru ca suntem in sezonul de primavara-vara, este recomandat sa purtati rochii, cu diverse modele, culori si forme, care va avantajeaza silueta. Nu uitati sa acordati atentie intregii tinute, incepand cu pantofii si terminand cu accesoriile pentru ca acestea va pot completa look-ul astfel incat sa aveti o aparitie remarcabila. In functie de stilul vestimentar puteti transforma o rochie intr-o piesa rafinata, eleganta, cu tendinte rock sau mai avangardista.
Volanele si asimetriile
In general, orice doamna sau domnisoara isi doreste sa modifice cate ceva la corpul ei sau sa ascunda partile care o deranjeaza, iar hainele sunt o metoda excelenta prin care poate obtine efectul vizual dorit. In cazul in care va regasiti in aceasta situatie, anul acesta volanele si asimetriile sunt in tendinte, iar pe internet puteti gasi rochii marimi mari Missgrey in trend, pe toate culorile si cu cele mai inedite imprimeuri. Spre exemplu, daca va plac umerii dumneavoastra puteti alege un model stil camasa care sa aiba in partea de jos un croi asimetric, iar partea de sus dezgolita, iar daca va doriti sa va ascundeti picioarele, rochiile lungi sunt perfecte pentru aceasta vara atat seara, cat si ziua.
Culori si imprimeuri in trend
Pentru ca suntem in anotimpul culorilor, este bine sa nu va limitati doar la nuante reci sau la negru si alb deoarece puteti purta orice va sta bine. Totodata, trebuie sa aveti grija deoarece exista unele culori precum galben sau portocaliu care ingrasa vizual, iar daca croiul nu este bine ales, nu veti reusi sa creati aspectul vizual dorit. In plus, incercati sa evitati imprimeurile de mici dimensiuni si alegeti-le pe cele supradimensionate pentru modelele de rochii marimi mari Missgrey pe care doriti sa le achizitionati.



No comments:

Post a Comment