Friday, November 18, 2016

Turcia, o destinatie ieftina spre care sa zburam cu Aerotravel

Turcia este una dintre cele mai populare destinatii europene in cursul verii datorita statiunilor luxoase, in timp ce toamna si iarna turistii aleg sa viziteze marile orase ale tarii. Din acest motiv, in tot cursul anului sunt turisti care cauta un bilet avion Turcia la cele mai bune preturi, iar Aerotravel este prietenul la care ar trebui sa apeleze in acest sens, deoarece aici sunt scanate toate zborurile si afisate ofertele cele mai atractive.

Confort

Datorita faptului ca au fost introduse numeroase curse directe, calatorii se bucura de mai mult confort si mai putin timp pierdut in asteptarea curselor de legatura. In plus, unul dintre cele mai populare orase ale Eruopei este Istanbul, iar acesta se afla la mai putin de doua ore de Bucuresti, fiind accesibil printr-un zbor direct cu o frecventa de 4 ori pe saptamana si operat de diferite companii, de la Tarom, la Turkish Airlines sau Pegasus.

Multe de vazut

Turcia le are pe toate, de la o istorie care se intinde pe cateva milenii, la mancaruri savuroase si cunoscute in toata lumea, propunand activitati pentru turisti de toate varstele. Istanbul sau Ankara sunt cele mai comune alegeri, insa intreaga tara se poate lauda cu mai mult, printre care si destinatiile de pe coasta precum Antalya sau Mugla, luate cu asalt de turisti din toate colturile lumii.

Preturi bune


In Romania opereaza mai multe companii low cost iar acestea propun cele mai mici preturi pentru un bilet avion Turcia, astfel ca este mai avantajos ca niciodata sa se puna la cale o vacanta in strainatate. De asemenea, cei care doresc sa beneficieze de cele mai bune oferte, pot urmari site-urile companiilor care in fiecare luna isi aloca cate o zi in care sunt acordate reduceri de cate 15% sau 20% la toate zborurile, tarifele devenind mult mai scazute.

No comments:

Post a Comment