Monday, May 16, 2016

De ce sa optez pentru regim hotelier Timisoara?



De ce sa optez pentru regimhotelier Timisoara?

Pe langa avantajul evident al pretului, inchirierea unui apartament in regim hotelier presupune si varietate. Fiecare apartament presupune un decor diferit, o vedere diferita, alte conditii sau decoratiuni. Poti sa iti alegi apartamentul in functie de necesitati, preferinte si buget, fie optezi pentru spatiu mare sau mic, fie in apropiere de centru sau de oricare alta institutie ori atractie turistica a Timisoarei.

Confortul unei locuinte
Apartamentele in regim hotelier ofera tot confortul pe care il gasim si acasa sau poate chiar conditii mai bune. Beneficiezi de spatiu sa te relaxezi, living-uri spatioase si confortabile, mai multe dormitoare, astfel ca ai parte de toate conditiile sa te simti ca acasa, dar la mare distanta de casa. Asadar, cine nu isi doreste sa plateasca acelasi pret sau chiar mai mic decat la hotel pentru conditii cel putin la fel de bune, insa sa aiba la dispozitie o suprafata de doua sau trei ori mai mare?

Intimitate
In cazul unui apartament sau garsoniere inchiriate in regim hotelier, oaspetii beneficiaza de balcoane proprii si intrari private, motiv pentru care nu trebuie sa mai treci prin holurile lungi ale hotelurilor pana sa ajungi la camera ta. In plus, apartamentele moderne dispun de piscine la etajul superior si cele mai bune conditii, totul la preturi mult mai accesibile.

Oriunde

Un alt mare avantaj al regimului hotelier Timisoara si nu numai, este ca apartamentele pot fi regasite in orice zona a orasului. Daca iti doresti sa te simti in siguranta, poti evita cartierele marginase, in timp ce anumite apartamente pot fi situate chiar in comunitati inchise si monitorizate permanent. De asemenea, toate apartamentele dispun de internet wireless, televizor led sau chiar laptopuri, astfel ca oaspetii sa beneficieze de cel putin aceleasi conditii pe care le au si acasa, daca nu chiar mai bune.

Friday, May 13, 2016

Glafuri din aluminiu



In ziua de azi clientii au la indemana tot felul de materiale din care se confectioneaza glafurile, cele mai populare fiind PVC-ul, aluminiul, granitul sau marmura, fiecare dintre acestea avand propriile avantaje si dezavantaje, fiind alese in functie de necesitati.

Acestea sunt foarte des intalnite intrucat sunt foarte rezistente, preturile sunt accesibile, iar mentenanta este usor de efectuat. In plus, aluminiul este ideal pentru bucatarii deoarece nu absoarbe apa, iar fata de lemn, acest material nu poate fi afectat de termite sau alte insecte. Lungimea si latimea difera de la un proiect la altul, iar lungimea maxima a unui glaf fiind de 6 metri, existand insa posibilitatea legarii mai multora intre ele pentru a obtine o suprafata mai mare.

Culori
Glafurile din aluminiu pot capata orice nuanta doreste clientul, fiind vopsite in alb, maro, negru sau culori ce imita aspectul lemnului: mahon, nuc sau diferite tipuri de stejar, iar cei mai pretentiosi pot opta pentru o culoare efectuata la comanda. 

Proprietati
Glafurile pot fi atat pentru interior, cat si pentru exterior, cele din urma avand o forma speciala ce are rolul de protejare a ferestrei si a peretului impotriva conditiilor meteo nefavorabile precum ploi sau ninsori. Aceste sunt construite astfel incat sa poata prelua orice cantitate de apa scursa in timpul ploii, si nu permite infiltrarea acesteia, ci eliminarea ei in afara cladirii. In locul glafurilor, multi proprietari de case aleg sa instaleze cateva placi de gresie, insa acestea nu sunt la fel de eficiente si chiar favorizeaza stocarea apei. 

Datorita materialelor de cea mai inalta calitate din care sunt confectionate, glafurile din aluminiu sunt foarte rezistente, nu se deterioreaza o data cu trecerea timpului, iar durata de viata este de multi ani, fara a fi influentata de modul de utilizare, intrucat clientii nu au cum sa aduca prejudicii sistemului.